Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerj meg minket!

                                         

Szeretettel köszöntünk Kedves Látogató! 


Két barátnő közös ötleteléséből és az életükben bekövetkezett, és megtapasztalt csodák által - két kisbaba megszületésével, megérkezésével - jött létre ez a kezdeményezés.

Hornyikné Kókai Mónika vagyok, 48 éves közgazdász, feleség, édesanya és most elsődlegesen nagymama!  
Hosszú éveken keresztül két lábon álltam, egyszerre voltam alkalmazott és vállalkozó. 2020-ban úgy döntöttem, hogy az alkalmazotti létet elengedem, és teljes figyelmemet a vállalkozói élet felé fordítom, így indult 2020 októberében a webshopom.
2021 januárjában megérkezett Janka, a kis unokám, és vele együtt megszületett JANKALAND is, az egyedi, névre szóló, minőségi baba – mama termékekkel!

Korcsolai Kitti vagyok, 36 éves feleség, édesanya.
Végzettségem szerint bölcsész és grafikus vagyok, de dolgoztam már marketingesként, rendezvényszervezőként, és voltam már főszerkesztője egy hirdetési újságnak is.
2020 májusa óta a legfontosabb és egyben legörömteli feladat az életemben a kislányom, Janka!

Hosszú évek óta ismerjük egymást, több közös munkahelyen dolgoztunk együtt. A munkatársi kapcsolat az évek során barátsággá alakult, az utóbbi hónapok, a két JANKA megérkezése pedig még szorosabbá fűzte a kötődésünket, és keltette életre a küldetésünket.
A két kis JANKA, boldog édesanyja és nagymamájaként, szeretnénk a természetesség és az egyediség mellett letenni voksunkat, így születnek meg az egyedi, kézzel készített, névre szóló termékeink, melyeket a két JANKA ihlet. Ezek a termékek mind megtalálhatóak a mi otthonunkban is, kipróbálva, letesztelve a gyermekek és családjaik által.

A termékek formáját, megjelenését, milyen anyagból készüljön közösen tervezzük, teszteljük. Sajnos mi nem tudunk varrni, ezért van egy tündéri, fantasztikus kézügyességgel megáldott varrónőnk, Gizi, aki minden ötletünket megvalósítja, nem tömeggyártásban, csak limitált darabszámban. 
Minden darab szívvel, lélekkel készül,de ez mellett nagyon fontos számunkra a minőség, és az egyediség. Ezért több termékünket névre szólóan lehet megvásárolni, ezzel hangsúlyozva, emelve tovább az értékét! Fontos még, hogy természetes legyen és bababarát, ezért minden textil, amit használunk OKO Standard 100 minősítésű.
A pici babák mellett felértékelődött az „én idő” számunkra, amit a lehető legjobban szeretnénk a saját magunk számára kellemessé tenni, és egyben felhívni az anyák és mamák figyelmét, hogy legyenek fontosak saját maguk számára, legalább annyira, mint fontosak számukra a gyermekek és kisunokák. Kényeztessék magukat finom illatokkal, ízekkel, ezért is kínálunk nekik a webshopban ehhez termékeket. Mi ezt tesszük az „én időben”!  

A jövőben folyamatos megújulást tervezünk a termékeink körében, érdemes ránk figyelni és gyakran visszatérni hozzánk! 


 

 

 

Az oldal tetejére