Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szójagyertyák

Ismerd meg Te is!
 
 Miért jó választás a szójagyertya?
 
- A szójagyertyák nem paraffinból vagy paraffin származékból készülnek, melyek kőolajszármazékok, égetésük igen káros az egészségre, ugyanazok a toxinok kerülnek a levegőbe, mint a diesel üzemanyagok égetése során.
- A szójagyertya 100 %-ban növényi alapú viaszból (szójababból) készül, mely nem juttat toxinokat a levegőbe,100 %-ban vegán.
- A szójaviasz gyertyák tisztán égnek, nem termelnek fekete kormot, ellentétben a kőolaj alapú gyertyákkal, melyek égetése során fekete korom keletkezik, mely bekoszolhatja otthonodat.(függönyt, szőnyeget)
- A szójaviasz teljesen természetes, megújuló, szójababból származtatott nővényi olaj, mely szobahőmérsékleten szilárd anyaggá alakul. A legjobb választás mindenkinek, aki környezettudatos, egészséges otthont szeretne kialakítani magának.
- A szójaviasz sokkal kisebb eséllyel égetheti meg a bőrt, mivel alacsonyabb az olvadáspontja, mint a hagyományos gyertyának, biztonságosabb, ha gyermeked vagy háziállatod van.
- Gazdaságosabb közel kétszer tovább ég, mint a hagyományos gyertyák. Meg lehet hogy sokszor drágábbak, de akár 50 %-kal hosszabb élettartama költséghatékonyabbá teszi őket.
- Illata természetesebb és kellemesebb, mivel a viasz, tisztább, mint a paraffin. Az illatosítás is kizárólag természetes, vegán illó- és illatolajjal történik. Mint említettem, mivel a szójaviasz alacsonyabb hőmérsékleten ég, ezért nagyobb olvadék-medencét hoz létre, az olajok jobban elpárolognak, és több illatot engednek a levegőbe! 
 
 
Jobb:
- az egészségnek
- a környezetnek 
- a levegőnek
- a növényeknek, állatoknak
Az oldal tetejére